BLOG OVER VERHUISDOZEN

07-09-2023

GRATIS VERHUISDOZEN LEVERINGEN

-

-

Ook in 2023 en 2024 leveren wij uw verhuisdozen gratis bij u thuis of op het werk. Dankzij nieuwe afspraken met onze vervoerder hoeven wij geen verzendkosten door te berekenen de komende 24 maanden. Al meer dan 20 jaar is de Verhuisdozen Express de online webwinkel voor al uw verhuisdozen en verhuismaterialen. Zo leveren wij als vrijwel de enige webwinkel stevige dubbelgolfs 7mm dikke verhuisdozen, vervaardigd uit 100% nieuw kraftliner karton. Kraftliner karton is waterafstotend, sterk, en zorgt voor een veilige verhuizing van uw kostbare spullen. De verhuisdozen die u tegenwoordig ziet bij de grote bouwmarkten en retailers zijn gemaakt van gerecycled karton, in een enkel-laags karton versie van 2,5, max 3mm dik karton. Prima om hier een setje van te kopen voor uw lichte spullen zoals een deken, kussens, of wat lichtere spullen zoals speelgoed, maar voor uw kostbare en zwaardere spullen absoluut ongeschikt. Koop daarom altijd ook extra dikke en stevige verhuisdozen bij de Verhuisdozen Express. Een gemiddeld gezin ( 2-4 pers.) heeft voldoende aan 40 tot 60 verhuisdozen. 

-

Het grote voordeel van onze dikke stevige nieuwe verhuisdozen is dat je deze meerdere keren kunt gebruiken, en zeer langdurig kunt opslaan. Heb je onze verhuisdozen niet meer nodig, dan verkoop je deze weer door op sites zoals Marktplaats. Ervaring leert dat je deze binnen 1 a 2 dagen weer kwijt bent want onze dubbel-laags verhuisdozen zijn nog altijd enorm populair. 

-

-

19-10-2022

-

-

GOEDKOPE VERHUISDOZEN, WEET U HET ZEKER?

-

-

We horen het regelmatig, waarom zijn jullie verhuisdozen veel duurder dan bijvoorbeeld bij de bouwmarkt? Dat is simpel: De goedkope verhuisdozen bij de bouwmarkt en grote retailers zijn gemaakt van gerecycled enkel-laags karton, met een dikte van 2,8mm. Of te wel: Slappe zooi. Ideaal om een kussen in te verpakken of een jas, of kleding, maar je wilt tot niet je dure audio apparaten, of kostbare servies van oma en opa hierin vervoeren. Hiervoor heb je een dubbel-laags kartonnen verhuisdoos nodig van de Verhuisdozen Express. Onze verhuisdozen zijn gemaakt van kraftliner karton. Dit is 100% nieuw karton, sterk, en vervaardigd in een 7mm dikke uitvoering. Door de insteekkleppen komt de bodemdikte op 1,4 centimeter. We kunnen gerust zeggen: Bij de Verhuisdozen Express koop je de sterkste verhuisdozen van Nederland. Feit! Ook voor een rol noppenfolie, en een opslagdek ben je bij ons aan het juiste adres.

10-03-2021

-

-

VERHUISDOZEN BESTELLEN - GRATIS THUIS BEZORGD

-

-

Bij de Verhuisdozen Express bestel je snel en gemakkelijk je verhuisdozen online. We komen deze dan binnen 1 - 3 werkdagen gratis bij je thuis afleveren via PostNL of met onze eigen verhuisbus. Waarom zou je bij ons bestellen? Wij leveren namelijk uitsluitend nieuwe dubbellaags 7mm dikke verhuisdozen, en niet van die slappe bouwmarkt verhuisdozen waar je kostbare spullen door heen zakken.

13-11-2019

-

GRATIS VERHUISDOZEN LEVERING - GEEN BEZORGKOSTEN

-

Wij bezorgen uw verhuisdozen altijd gratis bij u thuis. Verzendkosten kennen wij niet. Neem dit altijd mee in uw overweging om bij ons te bestellen. Bij de meeste verhuisdozen webwinkels krijgt u torenhoge verzendkosten in rekening gebracht, en vrijwel alle winkels leveren slap enkelvoudig verhuisdozen karton. Onze verhuisdozen zijn dubbelgolfs, 7mm dik. Onze verhuisdozen worden ook door erkende verhuizers gebruikt, dat zegt wel voldoende over onze kwaliteit. Kortom: Wilt u een sterke verhuisdoos? Kies dan voor de verhuisdozen Express.

31-08-2018

-

-

STEVIGE EN DIKKE VERHUISDOZEN

-

Stevige en dikke verhuisdozen koop je bij de Verhuisdozen Express en niet bij de bouwmarkt zoals de Gamma, Karwei, of de Action. Bij deze bouwmarkt verhuisdozen heb je slechts enkellaags karton, wat direct doorzakt als je deze belaad. Koop daarom onze stevige en dikke dubbelgolfs 7mm dikke verhuisdozen. Uw kostbare spullen zijn het waard. Ook kunt u onze verhuisdozen weer doorverkopen als 2e hands, win-win situatie.

02-07-2018

-

GEBRUIKTE VERHUISDOZEN?

-

Waarom leveren jullie geen gebruikte verhuisdozen? Deze vraag horen we regelmatig. Het antwoord is simpel: Het terugsturen (ook de heen zending) kost veel geld, en 2e hands verhuisdozen zijn veelal smerig en slap. Vandaar dat wij uitsluitend nieuwe verhuisdozen verkopen, schoon en goed verpakt.

-

30-04-2018

-

VERHUISDOZEN PRIJZEN WEER IN DE LIFT

-

De verhuisdozen prijzen zitten weer in de lift. Er is enorm veel vraag naar gerecycled karton vanuit Azie en Oost Europa. Gevolg hiervan is dat de karton prijzen in Nederland, Belgie en Duitsland ook weer onder druk staan. Tot nu kunnen wij de prijzen blijven hanteren zoals ze nu zijn. De Verhuisdozen Express gaat niet aan de kwaliteit sleutelen, en blijven de stevigste verhuisdozen leveren in Nederland en België.

11-07-2017

-

VERHUISSTRESS

-

Alle Mensen die verhuizen hebben meestal een spannende en stressvolle tijd voor de boeg. Om het verhuisproces  stressvrij mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat je je zaken op de dag zelf goed op orde hebt gemaakt voor iedereen.

In het geval van verhuizen is een goede voorbereiding het halve werk. We raden iedereen altijd aan om een goede verhuisplanning te maken voordat je gaat verhuizen. Breng alle stappen in kaart, zodat de verhuizing soepel verloopt. Een strakke verhuisplanning stel je op aan de hand van checklists. Begin hier al vroeg mee, maanden voor je verhuizing.

Mocht je gaan verhuizen, en roep je de hulp in van een erkend verhuisbedrijf, doe dit dan door de week, dit is goedkoper. In het weekend rekenen de meeste verhuisfirma’s namelijk een extra toeslag. Op zaterdag is dit gemiddeld 25 procent extra en op zondag zelfs 75 procent.

Een doe-het-zelf verhuizing is in een aantal fasen in te delen. Een paar maanden van tevoren lijkt de verhuizing nog ver weg van je bed, maar er kan al veel geregeld worden voor de dag zelf. Bepalen of je een verhuisbedrijf nodig hebt of ga je het zelf doen, doe-het-zelf. De meeste Nederlanders doen het zelf tegenwoordig. Koop dus zelf je verhuisdozen, boekendozen, opslagdekens, plakband, en overige verhuismaterialen. Bij de Verhuisdozen Express kunt je terecht voor al je goedkope verhuisdozen en verhuismaterialen.

Een maand voor de verhuizing

Een maand voor je doe-het-zelf verhuizing is het van belang om mensen en bedrijven op de hoogte stellen van je verhuisplannen. Denk hierbij aan verzekering-, gas-, water- en elektriciteitsmaatschappijen, maar ook vrienden en familie die een helpende hand kunnen bieden. Tip, maak een groep WhatsApp aan met de mensen die je gaan helpen op de dag van de verhuizing.

Wat veel mensen nog weleens willen vergeten is dat niet alleen zijzelf gespannen zijn bij het verhuizen. Kinderen en huisdieren raken ook gestrest van een verhuizing. Dit is natuurlijk erg spannend allemaal, voor iedereen. Om ongelukken en slechte ervaringen te voorkomen, raden we daarom aan om een oppas te regelen voor je kroost als deze nog erg jong zijn. Meestal vinden kinderen vanaf 5 jaar en ouder het wel erg leuk om mee te helpen. 

Doe-het-zelf Verhuizen staat in de top 10 van meest stressvolle activiteiten. Dit geld voor zowel volwassen als kinderen. Neem hen mee in het verhuisproces. Zet alvast een verhuisdoos in of naast hun kamer, waar ze af en toe wat in doen. Tip, laat de kinderen de verhuisdoos versieren met knutselspullen of inkleuren met stiften. Zo hebben ze echt hun eigen verhuisdoos die herkenbaar is.

Start een paar weken van tevoren ook alvast met het storten van spullen die niet mee hoeven naar je nieuwe woning. Zoals mensen die vaker zijn verhuisd wel weten: je hebt altijd meer rotzooi dan je denkt. Ga eens een extra keer naar de stortplaats, en dump je oude spullen.

Een paar weken voor de verhuizing

Twee weken voor de verhuizing kun je van start gaan met het inpakken van je spullen. Met dit voorwerk bespaar je de mede verhuizers veel werk. Schaf dubbel laags professional verhuisdozen aan, waarover je zware spullen verdeelt. Deze stevige verhuisdozen zijn voorzien van handgrepen, afleverinstructie veld, en een inslagbodem van 14mm dik.  Gebruik daarnaast inpakpapier, noppenfolie, en matras en stoelhoezen voor een geslaagde verhuizing.


Vergeet bij de verhuisdozen niet te noteren in welke kamer ze horen. Ruim belangrijke papieren op die je in de weken voor je verhuizing tegenkomt. Stop deze niet in een verhuisdoos, maar zoek een veilige plek hiervoor.

De dag zelf

Eenmaal aangekomen in je nieuwe woning is het zaak om de verhuisspullen zo snel mogelijk in de juiste kamer neer te zetten, zo zorg je dat het bewoonbaar en overzichtelijk wordt. Een duidelijke rol en -taakverdeling tussen de mede-verhuizers is belangrijk om alles op rolletjes te laten lopen. Vergeet je kinderen niet, op deze stressvolle dag. Tip, begin eerst op de kinderkamer.

27-06-2017

-

-

VERHUISDOZEN EN PAPIERPRIJZEN ONDER DRUK

-

-

De prijzen van de golfkartonnen verpakkingen blijven onder druk staan momenteel. De percentages variëren tussen de 5 en 10%. Vooralsnog zien wij nog mogelijkheden om onze prijzen voor de verhuisdozen en boekendozen te blijven hanteren zoals deze nu zijn. 

-

We hebben sinds deze maand weer staffelprijzen op de website aangemaakt zoals voorheen. 

11-05-2017

-

-

KARTONPRIJZEN STIJGEN MOMENTEEL

-

-

De prijzen van het golfkarton zitten momenteel in de lift. Door de enorme vraag vanuit het buitenland (Azië en Amerika) zijn er momenteel te korten op de Europese markt. Hierdoor komen de prijzen op de Europese markt onder druk te staan. Hetzelfde is ook van toepassing op alle artikelen die van plastic zijn gemaakt zoals bij ons de noppenfolie en tapes. Wij proberen onze inkoopvolumes dusdanig hoog te houden zodat we de verkoopprijzen kunnen hanteren, maar sluiten een prijsverhoging op termijn niet uit. Wel blijven we iedere verhuisdoos gratis bij u thuis afleveren.

19-01-2017

-

-

VERHUISDOZEN EN VERHUISMATERIALEN

-

-

Naaste extra stevige verhuisdozen van de Verhuisdozen Express heb je natuurlijk ook verhuismaterialen nodig voor je doe-het-zelf verhuizing. Deze kun je eenvoudig mee bestellen via de Verhuisdozen Express. Zo hebben wij noppenfolie, matrashoezen, bankstelhoezen, en inpakpapiervellen. Denk er niet te gemakkelijk over, want deze verhuismaterialen heb je echt nodig als je gaat verhuizen. Wij krijgen wekelijks nabestellingen van klanten die zeggen: Shit, dit hadden we mee moeten bestellen bij de verhuisdozen, hoe snel kun je leveren? Nu hebben wij alle verhuismaterialen op voorraad in Heeg, dus worden deze bestellingen veelal binnen 1 a 2 dagen geleverd bij de klant.

-

-

07-01-2017

-

-

GOEDKOPE VERHUISDOZEN MET GRATIS LEVERING

-

Ook in 2017 staat de Verhuisdozen Express weer voor u klaar. Of het nu gaat om verhuisdozen, boekendozen, noppenfolie of beschermhoezen, we hebben het allemaal op voorraad. Uw bestelling wordt gratis verzonden via PostNL door heel Nederland.

Ook in 2017 zal de Verhuisdozen Express weer aanwezig zijn op diverse beurzen. Voor al je doe-het-zelf verhuisdozen en verhuismaterialen moet je bij de Verhuisdozen Express zijn.

-

13-12-2016

AUTOLOCK VERHUISDOZEN? WAT ZIJN HET?

-

-

Autolock verhuisdozen zijn kartonnen dozen met handgrepen die je in een handomdraai in elkaar zet. Je hebt dus geen plakband of andere verpakkingsmaterialen nodig om deze verhuisdozen te gebruiken. De bodem van de autolock verhuisdozen is zo gemaakt dat de delen vanzelf in elkaar vallen als je verhuisdozen uitvouwt.

VERHUISDOZEN EXPRESS - STEVIGE VERHUISDOZEN

-

-

Stevige verhuisdozen gemaakt van dubbel laags golfkarton bestel je natuurlijk bij de Verhuisdozen Express. Waarom? Veelal zijn de verhuisdozen die je ziet in de bouwmarkt zoals de Gamma, Karwei, Leenbakker, Action of bij de Blokker gemaakt van slechts enkel laags karton met een dikte van maar 3mm. Voor een verhuisdoos is dit natuurlijk veel te weinig. Mocht je een paar truien of broeken willen verpakken dan zijn zulke bouwmarkt verhuisdozen prima, echter voor een complete en geslaagde doe-het-zelf verhuizing heb je toch echt ook een paar originele en stevige verhuisdozen nodig. Bij de Verhuisdozen Express heb je de mogelijkheid om de originele 7mm dikke verhuisdozen te bestellen die de erkende verhuisbedrijven ook gebruiken. Deze zogeheten professional verhuisdozen hebben een inslagbodem van maar liefst 1,4 centimeter dik, en de gebruikte kraftliner kartonsoort is maar liefst 7mm dik.

Verhuisdozen bestel je bij de Verhuisdozen Express | Gratis levering

22-09-2016

-

-

HOEVEEL VERHUISDOZEN HEB IK NODIG?

-

-

Vrijwel wekelijks krijgen wij de vraag: Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig? Voor ons is dit natuurlijk lastig te beoordelen, echter kunnen wij u wel een advies geven op basis van onze ervaringen in de afgelopen jaren. Veelal hebben gezinnen met kinderen tussen de 40 en de 60 verhuisdozen nodig. Studenten met een 1-2 kamer appartement bestellen vaak 20 verhuisdozen met uitzonderingen daargelaten. Ouderen en senioren bestellen vaak ook 40 of 60 verhuisdozen. Veelal hebben ouderen nog veel spullen staan van vroeger. Veelal bestellen bedrijven een volle pallet met 140 stuks verhuisdozen bij de Verhuisdozen Express.

-

-

13-09-2016

VERHUISDOZEN GRATIS BEZORGD

-

-

Ook de komende 5 jaar zijn wij in staat om alle verhuisdozen bestellingen gratis bij u thuis of op het werk te bezorgen. Dankzij nieuwe afspraken met PostNL kunnen wij dit garanderen. Dagelijks leveren wij bij tientallen particulieren en bedrijven honderden verhuisdozen en verhuismaterialen zoals hoezen, noppenfolie, en plakband. Ook leveren wij steeds meer aan verhuisbedrijven die het gemak van de Verhuisdozen Express hebben ontdekt. Het is niet meer nodig voor verhuisbedrijven om duizenden verhuisdozen op voorraad te houden terwijl wij ze gewoon hebben staan. We leveren direct uw bestelling af bij uw klant, en u heeft er geen omkijken naar.

Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag.

28-07-2016

NIEUWE WEBSITE VERHUISDOZEN EXPRESS

Eindelijk is onze nieuwe website online! Onze oude Magento website was inmiddels niet meer van deze tijd, dus werd het tijd voor een nieuw jasje. Een snellere webwinkel, met een modern en responsive design geschikt voor tablets, smartphones, PC's and laptops.

Uiteraard blijft onze service ouderwetst en goed.

Goedkope verhuisdozen en verhuismaterialen, met gratis levering door heel Nederland.

25-03-2016

Verhuisdozen met korting actiecode 2016VE

Tot 31 juli 2016  hebben wij weer voorjaarskorting. Bestel je verhuisdozen online in onze webwinkel, en vul de actiecode 2016VE in bij het bestelscherm. Je ontvangt dan 5% extra kassakorting op je bestelling. De actiecode is van toepassing op alle verhuismaterialen en verhuisartikelen zoals noppenfolie, matrashoezen, plakband, en natuurlijk op alle verhuisdozen.

Wist je dat wij je bestelling altijd gratis bij je thuis komen leveren? Je betaald bij ons geen verzendkosten.

Dat is service van de Verhuisdozen Express!

 

 

02-01-2016

Ook in 2016 worden alle verhuisdozen gratis bij u thuis bezorgd.

In december hebben wij nieuwe contract afspraken gemaakt met onze vaste vervoerder PostNL. Hiermee hebben wij kunnen afspreken dat alle verhuisdozen en verhuismaterialen ook in 2016 gratis bij u thuis worden bezorgd door hun. PostNL is vertrouwd, snel, en al jarenlang een betrouwbare partner van de Verhuisdozen Express.

 

30-11-2015

Verhuisdozen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, en den Haag.

De Verhuisdozen Express rijd iedere werkdag en op zaterdag naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en den Haag. Dagelijks bezorgen wij honderen verhuisdozen en verhuismaterialen zoals noppenfolie, beschermhoezen, inpakpapier en boekendozen bij particulieren en bedrijven. Steeds meer mensen weten de weg naar de Verhuisdozen Express te vinden.

De laatste maanden merken we echt dat de verhuismarkt weer aantrekt, en dat het steeds drukker wordt. De kans is dan ook erg groot dat we binnenkort met meerdere afleverroutes en bestelwagens gaan bezorgen.

Wij leveren trouwens door heel Nederland zonder verzendkosten, wist u dat ?

Tip, like ons op Facebook, en blijf op de hoogte van het laatste Verhuisdozen Express nieuws.

 

16-10-2015

Waarom zijn jullie verhuisdozen dubbelgolfs ?

Onze professional verhuisdozen zijn gemaakt van een 7mm dike kraftliner golfkartonsoort. Bijna iedereen heeft te maken met het vervoeren van zware spullen tijdens de verhuizing. Als je deze spullen in een goedkope autolock verhuisdoos zou verpakken is de kans erg groot dat de bodem van de verhuisdoos doorzakt, met als gevolgdat je spullen op straat komen te liggen. Niet dat deze autolock verhuisdozen nou zo slecht zijn, maar verpak er gewoon geen zware spullen in. Autolock verhuisdozen zijn geschikt voor maximaal 15 kilo, en niet meer. Laat u niet van de wijs brengen door aanbieders die roepen dat er 30 kilo in kan, want dat is gewoon niet de realiteit.

Onze meest verkochte verhuisdoos is de professional serie. Deze verhuisdozen zijn gemaakt van 7mm dik karton, met een insteekbodem. Hierdoor wordt de bodem maar liefst 1,4cm dik. Zware spullen zoals computers, glaswerk, en andere spullen zijn dan geen probleem meer. Een veilig idee, goed verpakt is goed verzonden.

 

10-09-2015

Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig ?

Bovengenoemde vraag krijgen wij bijna dagelijks te horen van klanten. Voor een 1-2 kamer verhuizing heb je al snel 20 tot 40 verhuisdozen nodig. Voor een gezinsverhuizing ( met 2 kinderen) heb je ongeveer 60 tot 80 verhuisdozen nodig. Naast de verhuisdozen heb je ook noppenfolie nodig voor de breekbare spullen zoals TV's, tablets, audio, en PC's. Het inpakpapier wat wij verkopen is geschikt voor het glaswerk zoals borden, kopjes, glazen, en andere breekbare spullen.

 

30-07-2015

Verhuisdozen professional

Steeds vaker krijgen wij de vraag of onze verhuisdozen professional geschikt zijn voor verhuizingen naar het buitenland. Het antwoord daarop is simpel: Ja. Onze verhuisdozen professional zijn namelijk gemaakt van dubbellaags 7mm dik golfkarton. De verhuisdozen die u veelal in de bekende bouwmarkten ziet zijn slechts gemaakt van 3mm dik karton, of te wel: Slappe doosjes, resultaat: schade en ellende!

Ook voor binnenlandse verhuizingen raden wij u altijd aan om dubbellaags professional verhuisdozen te kopen. U kunt deze verhuisdozen na uw verhuizing gewoon uitelkaar halen, opslaan, en opnieuw gebruiken.

De Verhuisdozen Express bezorgd uw bestelling gratis door heel Nederland. Wij kennen geen verzendkosten of andere verborgen kosten zoals borg etc.

Bel of email ons gerust bij vragen.

 

28-08-2014

De Verhuisdozen Express heeft website beveiligd met een SSL certificaat van Comodo.

Veilig en vertrouwd bestellen op internet, dat vinden wij bij de Verhuisdozen Express belangrijk. Vandaar dat wij hebben besloten om de gehele Verhuisdozen Express website te voorzien van een SSL certificaat. Met dit certificaat worden uw bestelgegevens versleuteld (gecodeerd) verzonden over het internet. Veilig en vertrouwd bestellen wordt in de toekomst nog belangrijker voor online webwinkels, en hiermee hebben wij alvast een mooie stap gezet.

Wist u dat wij uw gegevens slechts eenmalig gebuiken om uw bestelling te verzenden? Wij versturen geen reclame naar onze klanten, en uw gegevens worden na 6 weken automatisch verwijderd uit onze systemen.

 

01-01-2014

De Verhuisdozen Express wenst u een geweldig en gezond 2014 !


Namen de directie en medewerkers van de Verhuisdozen Express de allerbeste wensen en een gelukkig en gezond 2014 toegewenst!

Ook in 2014 staan wij weer voor u klaar met een mooi pakket aan verhuismaterialen, verhuisdozen, en andere verhuisdiensten.

Directie en medewerkers van de Verhuisdozen Express.

 

18-7-2013

De Verhuisdozen Express is de gehele vakantie periode geopend.

Namen alle medewerkers van de Verhuisdozen Express een hele fijne vakantie toegewenst.

 

 

 

3-5-2013 Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is complex verhaal. Blijf je binnen Europa, dan regel je een internationaal verhuisbedrijf. Ga je overzee, dan gaan je kostbare spullen meestal in een zeecontainer. Voor beide opties kun je het beste onze verhuisdozen professional gebruiken. Deze stevige dubbellaags kartonnen verhuisdozen voldoen aan alle normeringen die worden gesteld voor langdurig transport. Wij krijgen ook regelmatig de vraag of onze verhuisdozen ook voldoen aan de zogeheten ISPM15 normering voor internationale zeetransporten. Het antwoord hierop is simpel: Alleen de eventuele houten pallets die u gebruikt voor het vervoer naar de container, in de container, en in het buitenland dienen te voldoen aan de ISMP15 regelgeving. Onze verhuisdozen professional kun u dus prima gebruiken hiervoor. Voor meer informatie zie ook http://www.baggage.nl/ Op deze website vind u allemaal handige adressen voor het vervoeren van uw spullen.

Voor alle vragen over nationale en internationale verhuizingen kunt u een email sturen naar verkoop@verhuisdozen.info

22-3-2013  Bedrijvenawards 2012

Net als vorig jaar is de Verhuisdozen Express wederom in de prijzen gevallen. Wij zijn als beste bedrijf in onze regio verkozen. Met meer dan 30.000 inzenders zijn er door heel Nederland 213 winnaars gekozen. Wij zijn gekozen voor onze snelheid, kwaliteit, zekerheid en persoonlijk advies op maat. Iedereen bedankt !

Verhuisdozen Express bedrijvenaward

 

6-3-2013  Verhuisdozen Express nieuwtjes

Ook in golfkartonland staan de prijzen momenteel onder druk. De grondstof prijzen voor met maken van verhuisdozen stijgen momenteel met € 40,00 per ton, per maand. (Bron: Euwid) Dankzij contract afspraken met meerdere fabrikanten kunnen wij zeker tot September 2013 onze prijzen garanderen. Wij houden u op de hoogte via deze pagina.

Transportnieuws voor onze zakelijke klanten.

Mocht u 1 of meerdere pallets bestellen, hou er dan rekening mee dat deze niet worden bezorgd met PostNL, maar met Veenstra Transport of DHL. Onze verhuisdozen staan op eenmalige euroformaat pallets, dus u hoeft niet meer te ruilen. Wel zo handig !

Verhuisbedrijven 

Steeds meer professionele verhuisbedrijven weten de weg naar de Verhuisdozen Express te vinden. De meeste verhuisbedrijven willen geen duizenden verhuisdozen meer op voorraad zetten in verband met de opslagruimte en de financiele kosten die hier aan vast zitten.

De Verhuisdozen Express bied hiervoor de oplossing. Wij hebben altijd duizenden verhuisdozen op voorraad staan, altijd in dezelfde stevige en constante kwaliteit. Verhuisbedrijven bestellen vervolgens hun verhuisdozen bij ons, en laten deze rechtstreeks afleveren bij hun klanten. Wij zorgen voor een tijdige levering, en u voor een tevreden klant.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

11-2-2013 Verhuisdozen, welke kwaliteit

Verhuisdozen, welke zal of moet ik nemen ? Dit is de meest gestelde vraag via onze website. Het antwoord hierop is simpel. Heeft u veel zware en kostbare spullen, of te wel een complete inboedel? Kies dan altijd voor onze professional verhuisdozen.

Heeft u veel lichte spullen zoals kleding, klein materiaal? Dan kunt u kiezen voor autolock verhuisdozen.

Onze ervaring is dat mensen vaak beide bestellen. Bijvoorbeeld 30 stuks autolock verhuisdozen + 40 stuks professional verhuisdozen. De ideale combinatie voor een geslaagde doe-het-zelf verhuizing.

Wat is het verschil ?

Autolock verhuisdozen zijn gemaakt van enkellaags karton, 3mm dik. De draagkracht is ongeveer tussen de 15-20 kilo.

Professional verhuisdozen zijn gemaakt van dubbellaags karton 7mm dik, en kunnen ongeveer 35 tot 40 kilo dragen.

Beide verhuisdozen zijn voorzien van handgrepen. Professional verhuisdozen worden over het algemeen ook gebruikt door erkende verhuisbedrijven, terwijl autolock verhuisdozen vaak bij de bouwmarkten in de schappen liggen tegen de hoofdprijs.

Er zijn internetaanbieders die beweren dat hun verhuisdozen 50 kilo kunnnen dragen.

Neemt u van ons aan dat u echt geen verhuisdoos van 50 kilo gaat tillen. Veelal zijn dit ook nog eens enkellaags kartonnen verhuisdozen die niet meer dan 15 to 20 kilo kunnen dragen. Deze term is een z.g. "lokkertje", echter komt u thuis van een koude kermis, met alle gevolgen van dien.

Wij vermelden altijd de daadwerkelijke draagkracht bij al onze verhuisdozen, wel zo eerlijk.

 

14-12-2012 Emigreren doe je samen met Intlmovers

Emigreren 

Intlmovers.nl

Emigreren ansich is al een hele stap, vooraf moet er al van alles geregeld worden zoals visa’s en verblijfsvergunningen. Daarnaast zal u zich moeten uitschrijven bij verschillende instanties in Nederland en opnieuw moeten aanmelden bij de verschillende instanties in uw nieuwe land.

Wij hebben een klein overzicht voor u gemaakt met punten die belangrijk zijn bij een emigratie. Wat u allemaal moet regelen is afhankelijk van het land van bestemming. De volgende dingen moet u in ieder geval zeker regelen:

  • Legalisatie documenten
  • Een geldig persoonlijke DigiD
  • Belastingen
  • Zorgverzekering
  • Pensioen
  • Uitkering

Naast het vele regelwerk zal u ook uw gezin moeten inlichten en voorbereiden op de aankomende emigratie. Vooral bij kinderen is het belangrijk om vooraf veel te praten. Hoe jong de kinderen ook zijn ze hebben maar al te goed door dat er iets groots staat te gebeuren. Door veel te praten kan u de kinderen rustig laten wennen aan het feit dat zij zullen verhuizen naar een ander land, probeer daarbij ook met oplossingen te komen. Doordat we in een moderne tijd leven kunnen kinderen altijd nog msn-en of skypen met hun vriendjes in Nederland.

Kijk vooral ook goed naar wat er voor scholen en sportclubs er in de buurt zijn, over het algemeen passen kinderen zich vrij snel aan. Op een internationale school is het voor oudere kinderen makkelijker om vrienden te maken maar voor jonge kinderen kan een sportclub ook goed helpen, als jonge kinderen eenmaal op gaan in een spel hebben ze zo contact met andere kinderen, dat ze elkaars taal nog niet zullen verstaan maakt dan vaak weinig uit.

Het vervoeren van uw goederen

Als u internationaal gaat verhuizen kan u bij het inpakken gebruik maken van stevige verhuisdozen. Om alles geordend te houden kan u het beste werken met stickers voor uw verhuisdozen. Op de stickers kan u noteren wat er in de verhuisdozen zit zodat er rekening gehouden kan worden met het uitladen en uitpakken van uw goederen. Als u gebruik maakt van internationale verhuizers kunnen de verhuizers u helpen bij het monteren en demonteren van grote meubelen voor uw verhuizing. U kan verschillende internationale verhuizers vergelijken door gebruik te maken van Intlmovers waarbij u de mogelijkheid heeft om offertes van tot 6 internationale verhuisbedrijven te vergelijken.

Offertes vergelijken

Doordat het verhuis proces uit veel onderdelen bestaat kunnen er tussen internationale verhuizers grote prijsverschillen zitten. Daarom is het altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

 

3-12-2012  Ingekomen e-mail.

Beste meneer de Verhuisdozen Express, ik zoek een crisis verhuisdoos! Het mag echt niks kosten. Levert u dit ook ook ?

Met vriendelijke groet,

Hans