Over de Verhuisdozen Express

Verhuisdozen gratis bezorgd via de Verhuisdozen Express

Over de Verhuisdozen Express

De Verhuisdozen Express is opgericht in 1998 in het zuiden van Nederland. Met de opkomst van het internet in Nederland was de Verhuisdozen Express een feit. We waren het eerste bedrijf dat via een simpele internetpagina verhuisdozen verkocht aan particulieren en bedrijven. Inmiddels zijn we al bijna 20 jaar verder, en de Verhuisdozen is nog steeds marktleider in Nederland op het gebied van de online verhuisdozen verkoop in Nederland en Belgie. Iedere week leveren wij honderden verhuisdozen door heel Nederland en Belgie.

De Verhuisdozen Express is inmiddels gevestigd het Friese watersportdorp Heeg, waar wij een opslagcapaciteit hebben van ongeveer 250 palletplaatsen. Vanuit ons centrale magazijn versturen wij iedere werkdag honderden verhuisdozen en verhuismaterialen door heel Nederland en Belgie. De Verhuisdozen Express levert aan particulieren en bedrijven. Ook kunnen klanten hun bestelling bij ons afhalen. Ook hebben wij enkele nationaal bekende verhuisbedrijven in onze klantenkring.

Onze klanten

Klanten van de Verhuisdozen Express zijn veelal gezinnen, ouderen, studenten, en bedrijven. In afgelopen 20 jaar hebben we bij ongeveer 15.000 klanten de verhuisdozen mogen leveren. Het merendeel hiervan is particulier, die onze kwaliteit en service erg waarderen.

Het concept

De Verhuisdozen Express levert een totaalpakket voor de doe-het-zelf verhuizer. Niet alleen de verhuisdozen, maar ook de aanverwante verhuisartikelen. Binnenkort starten wij ook met de verhuur van verhuiswagens, aanhangers, en ander rolmateriaal. Neem gerust contact met ons op voor advies of om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerkingen

Wij staan altijd open om te brainstormen met externe partners t.b.v. de verhuizende consument. Heeft u een leuk idee, tip, of andere mogelijkheden voor een samenwerking? Bel of mail ons gerust.

 

Onze gegevens

Handelsnaam : De Verhuisdozen Express
Onderdeel van : Handelsonderneming Hoekstra
Adres : de Draei 16
Postcode : 8621 CZ
Plaats  : Heeg 
Telefoon : 06 1070 4171
E-mail :order@verhuisdozen.info
KVK : 52268845
BTW : NL 110565046 B01
Eigenaar : Arjan Hoekstra