VEEL GESTELDE VRAGEN

- Waarom zijn uw verhuisdozen professional duurder dan autolock verhuisdozen?

Onze verhuisdozen professional zijn vervaardigd vanuit een dubbellaags 7mm exportkwaliteit karton. Deze dozen zijn dus twee keer zo dik dan bijvoorbeeld autolock verhuisdozen. Tevens hebben deze dozen insteek kleppen waardoor er een bodem ontstaat van 1,4cm dik. Ook hebben deze dozen handgrepen, en een handige v-sluiting waardoor er geen plakband nodig is. Uiteraard kunt u bij ons ook de goedkopere budget dozen en autolock verhuisdozen kopen, maar maak deze dozen niet te zwaar, maximaal 15 kilo. Er zijn andere internetaanbieders die beweren dat hun dozen 50 kilo kunnen dragen, dit is echter onmogelijk, en wie gaat er nou een verhuisdoos van 50 kilo tillen?

 

- Wat is de levertijd?

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen aangeboden bij PostNL.  Wilt u een specifieke afleverdag, neem dan even contact op met ons.

 

- Kunnen zowel particulieren als bedrijven bestellen bij de Verhuisdozen-Express ?

 Ja, beide partijen kunnen bestellen bij de Verhuisdozen-Express. Iedereen is welkom.

 

- Krijg ik ook een bestel bevestiging via de e-mail als ik heb besteld ?

 Ja, u ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling via de e-mail van ons. Soms kan het voorkomen dat deze e-mail in uw spambox of ongewenste e-mail map terecht komt.

 

- Gratis levering door heel Nederland!  Hoe doen jullie dat ?

De Verhuisdozen Express is al meer dan 15 jaar een belangrijke speler in Nederland op het gebied van verhuisdozen en verpakkingsmaterialen. Onze inkoopvolumes zijn erg hoog, en omdat wij een internetbedrijf zijn houden wij de bedrijfskosten laag. Zodoende kunnen wij iedere bestelling gratis leveren met POSTNL.

 

- Hoe laat komt PostNL mijn bestelling afleveren ?

Helaas kunnen wij dit niet zeggen. Voor het meest actuele bezorgschema van PostNL surft u naar www.postnl.nl

- Betaling(en)

 U kunt betalen via iDeal of gebruik maken van een overboeking. Wij maken gebruik van beveiligde servers via Sisow, veilig en vertrouwd. Bij Ideal kunt u direct een betaling uitvoeren d.m.v uw bankpas in combinatie met een randomreader welke u van uw eigen bank heeft gekregen. Ideal is het meest veilige en gebruikte betalingssysteem van Nederland.

Als u kiest voor een overboeking, dan krijgt u een orderbevestiging / factuur via de e-mail, en kunt u het bedrag binnen 14 werkdagen overmaken naar ons. Houd er wel rekening mee dat wij eerst uw betaling ontvangen moeten hebben voordat uw bestelling wordt verzonden.

Ook bieden wij uw de optie om achteraf te betalen. De extra kosten hiervoor zijn € 4,95. Achteraf betalen kan tot een maximaal bedrag van € 300,- incl. BTW, en is alleen beschikbaar voor particulieren. Bij het invullen van uw gegevens zal er een persoonscontrole plaatvinden door het betaalsysteem van Sisow, dit kan 30 seconden duren.

 

- Aflevering

 Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden en aangeboden bij PostNL. Houd er rekening mee dat als u betaald met een overboeking de betaling soms wat langer onderweg is.

Bij de aflevering van uw bestelling dient er altijd iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling elders te laten bezorgen op een adres waarvan u zeker weet dat er iemand aanwezig is. Onze ervaring leert dat veel mensen de verhuisdozen bij hun werkgever laten bezorgen.

  

- Het bestelproces

U kiest het product, selecteer het juiste aantal, vul uw adres gegevens in, en kies uw betaalmethode. Bij ons hoeft u geen registratieprocedures in te vullen, wel zo handig.

 

- Kan ik mijn bestelling ook afhalen ?

Ja hoor, dat kan! Neem hiervoor wel even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 

- Verhuren jullie ook verhuisdozen?

Nee. In het kader van hygiëne vinden wij het niet verstandig om 2e hands verhuisdozen door te verkopen. Wij hebben hier slechte ervaringen mee, en verkopen dus alleen maar nieuwe verhuisdozen en materialen.

 


- Hanteren jullie ook algemene verkoopvoorwaarden?

 Ja, de algemene verkoopvoorwaarden die Verhuisdozen Express hanteert vindt u op de home pagina, helemaal onderaan.

 

 

- Het product bevalt niet, mag ik het retourneren ?

Het kan natuurlijk voorkomen dat het door u aangekochte product om wat voor reden dan ook niet bevalt. Wij doen hier zeker niet moeilijk over. U mag de bestelling binnen 14 dagen na aankoopdatum zonder opgaaf van reden naar ons retourneren. Probeer wel altijd de originele verzendpakkingen te gebruiken. Mocht dit niet lukken, neem dan even contact met ons op zodat wij een geschikte verzenddoos kostenloos naar u toe kunnen sturen.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de koper, tenzij het een fout van onze kant is.

Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen ontvangt u uiterlijk binnen 10 werkdagen het geld terug op uw rekening.

Neem altijd eerst wel even contact met ons op voordat u een bestelling retour stuurt. 

 

- Klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft om wat voor reden dan ook. Neem altijd contact met ons op, want dan gaan wij het voor u oplossen ! Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Bel of email ons gerust.

 


- Wanneer zijn jullie geopend ?

24 uur per dag, 7 dagen per week, en iedere werkdag tot 21.00 uur telefonisch te bereiken.

 


- Wat is jullie rekeningnummer ?

Bankrekeningnr:  1169.41.847

T.n.v.:        Handelsonderneming Hoekstra te Heeg      

IBAN  :     NL89RABO 01169 41847    BIC:  RABONL2U

 

- Hoe zit het met de verzending binnen Nederland ?

 Alle bestellingen worden gratis, franco huis geleverd in Nederland met PostNL. Deze kosten zijn voor ons. 

Volle pallets worden altijd met een aparte transporteur afgeleverd, meestal DHL.

 

- Ik woon in België, leveren jullie hier ook? 

Ja, dit is geen probleem, echter rekenen wij hier wel € 25 extra kosten voor de aflevering. Dit heeft er mee te maken omdat PostNL de zending niet zelf bezorgd, maar uitbesteed aan een vervoerder uit Belgie.

Neem eerst even contact met ons op als u in België woont.

 

- Zijn de bedragen op de website inclusief BTW ?

Ja, alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

 


- Uw bestelling tijdens de feest- en vakantiedagen.

De webshop van Verhuisdozen Express is 7 dagen per week, 24 uur per dag open. U kunt dus ten alle tijde bestellingen plaatsen in onze webshop. Tijdens feest- en vakantiedagen wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling genomen.