BEDRUKTE VERHUISDOZEN MET UW EIGEN LOGO BESTELLEN

Wij zijn de specialist in Nederland op het gebied van bedrukte verhuisdozen, tot maximaal 3 kleuren.

-

-

Voor onze zakelijke klanten hebben wij de afgelopen jaren verhuisdozen gemaakt met hun eigen logo erop gedrukt. Wij kunnen uw eigen logo of tekst tot maximaal 4 kleuren bedrukken op onze verhuisdozen. Onze klanten: Verhuisbedrijven, evenementen bureaus, film en TV producties, en diverse MKB bedrijven.

-

-

Hoe werkt het precies?

-

Het begint met een offerte aanvraag via order@verhuisdozen.info. Vertel ons hoeveel bedrukte verhuisdozen u wilt bestellen, en stuur een *.pdf bestand met uw logo of tekst mee. Vervolgens maken wij een offerte op maat voor u. De minimale afname voor bedrukte verhuisdozen is 1500 stuks. ( 10 - 11 pallets )

-

-

Levertijd

-

-

Houd u rekening met een levertijd van 10 - 15 werkdagen bij het bedrukken van verhuisdozen, na de goedkeuring van uw drukproef.

-

Om verhuisdozen te bedrukken moeten we een drukplaat maken. Dit is een grote polymeer plaat van ongeveer 1 x 2 meter. Op deze drukplaat wordt uw logo uitgesneden. De kosten voor deze drukplaat zijn voor rekening koper. Houd u rekening met € 750,- extra kosten voor een drukplaat.

-

-

Mocht u gebruik willen maken van onze offerte dan zetten wij deze om in een order. Na 2 werkdagen ontvangt u via de e-mail een digitale drukproef in PDF formaat van ons. Deze dient u goed te controleren op eventuele fouten. Vervolgens keurt u de drukproef goed via de e-mail naar ons.

-

-

Vervolgens gaan wij de drukplaat installeren op de golfkarton machine, en deze vullen met inkt.

-

-

We starten de golfkartonmachine en drukken uw tekst of logo op de verhuisdozen.

-

-

Houd bij bedrukte verhuisdozen altijd rekening met een over of -onder levering.

-

-

Over -onder levering toleranties

1000 - 2000 stuks = 20%

1000 stuks en meer = 10%

Verhuisdozen met eigen logo bedrukken