Onze verhuisdozen en verhuismaterialen

en alles wat je moet weten over doe-het-zelf-verhuizen!

De Verhuisdozen Express gebruikt FSC gecertificeerd 7mm dik kraftliner golfkarton voor de productie van de verhuisdozen. Kraftliner betekend nieuw karton, dus geen gerecyclede materialen. Kraftliner golfkarton is waterafstotend, sterker, en steviger dan de reguliere testliner kartonsoorten (gerecyclede soort).

Kraftliner 7mm dik karton: Uw kostbare spullen zijn het waard.

 Voorbeeld van 7mm dik kraftliner karton

Dagelijks krijgen wij wel 1 a 2 e-mails van klanten die even snel een paar verhuisdozen bij de bouwmarkt hebben gekocht, en waarvan de bodem direct doorzakte, met alle gevolgen van dien zoals schade, gebroken borden en servies, noem maar op.

Maar een verhuisdoos is toch maar een verhuisdoos? Nee helaas. Er zit veel verschil tussen de verhuisdozen uit de bouwmarkt en de echte stevige kwaliteits verhuisdozen die wij verkopen. Daarom leveren en maken wij dezelfde verhuisdozen als de professionele gebruikers zoals de verhuisbedrijven en opslagbedrijven.

Het verschil zit in de karton kwaliteit en met name de dikte van het karton. Veelal zijn de verhuisdozen die u bij de Gamma, Praxis, of Action koopt gemaakt van slechts 2,5 tot 3mm dik golfkarton. Op zich prima om een dekbed of hoofdkussen mee te vervoeren, maar om een complete verhuizing mee te doen? Nee, bespaar u de moeite en ergernis.

Onze professional verhuisdozen zijn gemaakt van stevig en dik 7mm kraftliner karton. Uw kostbare spullen zijn het waard.

Naast onze meest verkochte verhuisdozen hebben wij ook de goedkopere 3mm dikke autolock verhuisdozen die u ook in de bouwmarkt ziet, echter hebben wij de stevige kraft uitvoering. Deze autolock verhuisdozen zijn geschikt voor de lichtere spullen, tot maximaal 15 kilo.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze verhuisdozen en producten, neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag.

Ons email adres is verkoop@verhuisdozen.info